Kunst op de werkvloer vergroot het werkplezier en uitstraling van jouw bedrijf

Kunst op de werkvloer vergroot niet alleen het werkplezier, het verbetert ook de uitstraling van jouw bedrijf. Van modern tot klassiek, natuur of “nudes”, spraakmakend of kleurrijk, creaties op plexiglas zijn ware blikvangers voor elk interieur.

Nieuw bij ARB : Kunst op de werkvloer vergroot niet alleen het werkplezier, het verbetert ook de uitstraling van jouw bedrijf. Van modern tot klassiek, natuur of “nudes”, spraakmakend of kleurrijk, creaties op plexiglas zijn ware blikvangers voor elk interieur. Met kunst op de werkvloer creëer je sfeer en een smaakvolle uitstraling. Het zorgt voor extra creativiteit, vermindert stress en verhoogt productiviteit. Alle wall art is verkrijgbaar in kleur, sepia, zwart-wit of grijstinten. De kunst kan dus volledig afgestemd worden op de look-and-feel van jouw ruimte. Wil je net even iets anders? Vraag een afwijkende kleurtoon aan. Het resultaat hiervan tonen we vooraf digitaal. Zo weet je zeker dat het bij jouw look-and-feel past. Vragen of een specifieke wens? Neem contact met ons op, we helpen je graag.

Kunst op de werkvloer vergroot het werkplezier en uitstraling van jouw bedrijf


RR Gaming International B.V.

Sinds 1981 is ons specialistische team actief in de speelautomaten- en casinobranche. Je kunt bij ons terecht voor de im- en export van speelautomaten, kansspel- en behendigheidsautomaten en roulettemachines. En als deze machines service nodig hebben staan we voor je klaar.

Over ons

Contact

Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)10 422 04 89 of maak gebruik van ons contactformulier.

Contact

Amusement with a vision